Izvor: Blic, 29.Apr.2023, 23:35

"DANAS JE KAP PRELILA ČAŠU" Protest radnika Hitne pomoći nakon jezivog incidenta: Ovo su njihovi zahtevi! (FOTO/VIDEO)

Radnici Hitne pomoći okupili su se večeras kako bi pružili podršku povređenim kolegama pedijatrijske ekipe koja je danas brutalno napadnuta tokom intervencije. Oni su organizovali protest ispred ulaza u Hitnu pomoć i zatražili status službenog lica jer je ovo "definitivno prevršilo svaku meru".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DANAS JE KAP PRELILA ČAŠU" Održan protest radnika Hitne pomoći nakon jezivog incidenta (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 00:26

Jezivo nasilje na Zvezdari..Radnici Hitne pomoći okupili su se večeras kako bi pružili podršku povređenim kolegama pedijatrijske ekipe koja je danas brutalno napadnuta tokom intervencije. Oni su organizovali protest ispred ulaza u Hitnu pomoć i zatražili status službenog lica jer je ovo "definitivno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.