Čvrst sam kao nikad, nastaviću da upravljam Venecuelom Oglasio se Maduro nakon incidenta na granici

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čvrst sam kao nikad, nastaviću da upravljam Venecuelom" Oglasio se Maduro nakon incidenta na granici

Venecuelanska opozicija pokušava da dostavi humanitarnu pomoć na teritoriju zemlje, dok vlada legitimnog šefa države Nikolasa Madura to kategorički odbija

Vencuelanski predsednik Nikolas Maduro izjavio je, povodom incidenata na granicama te države s Brazilom i Kolumbijom, da on upravlja i da će upravljati Venecuelom.

„Čvrst sam kao nikad, tvrd kao drvo upravljajući zemljom sada i tokom dugog niza godina“, rekao je Maduro obraćajući se brojnim pristalicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ulicama Karakasa.

, verujući da je humanitarna pomoć izgovor za provokaciju opozicionara, uz podršku SAD.

Maduro je objavio da je potpuno zatvorena kopnena granica s Brazilom i da razmatra mogućnost zatvaranja granice s Kolumbijom. Prema navodima predstavnika lidera opozicije Huana Gvaida, koji je sam sebe proglasio za šefa države, jedan kamion s humanitarnom pomoći prešao je brazilsko-venecuelansku granicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.