Čanak dao izjavu u sudu u Novom Sadu

Izvor: Press, 19.Okt.2012, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak dao izjavu u sudu u Novom Sadu

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dao je u novosadskoj Palati pravde istražnom sudiji izjavu povodom nedavnog incidenta u Novom Sadu, u kome je pretučen Pavle Lešanović.

Čanak je u sud došao u pratnji advokata Milana Đukića. Lider LSV nije želeo da odgovara na pitanja novinara pošto je sudiji dao izjavu.

Čanak je krajem septembra učestvovao u tuči ispred kafane "Tako je suđeno" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nekadašnjeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, a nekoliko dana posle je i priznao da je tukao Lešanovića.

Posle tog incidenta Čanak je podneo ostavku na mesto poslanika u republičkom parlamentu, nezadovoljan što ta institucija nije stala u njegovu zaštitu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.