Jerkov: Čanak načinio ličnu grešku

Izvor: Novine novosadske, 18.Okt.2012, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jerkov: Čanak načinio ličnu grešku

Aleksandra JerkovUčešćem u kafanskoj tuči lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je načinio “ličnu grešku” , za šta će odgovarati na sudu, ali to ne umanjuje njegov legitimitet da i dalje bude na čelu stranke, izjavila je predsednica poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << Aleksandra Jerkov.
Na pitanje koliko je Čanak, nakon incidenta ispred kafane “Tako je suđeno” u Novom Sadu, u kome je pretučen Beograđanin Pavle Lešanović, kompromitovao ideju za koju se Liga zalagala u prethodne dve decenije, Jerkov je odgovorila da je to lični, nepromišljeni čin Čanka, koji ona ne odobrava, ali da jedna kafanska tuča ne može kompromitovati ideje mira i tolerancije za koje se LSV zalagala, kazala je Jerkov za RTV.

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Aleksandra Jerkov: Čanak načinio “ličnu grešku”

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2012

Učešćem u kafanskoj tuči lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je načinio “ličnu grešku” , za šta će odgovarati na sudu, ali to ne umanjuje njegov legitimitet da i dalje bude na čelu stranke, izjavila je predsednica poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije, Aleksandra Jerkov...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.