Britni o tuči sa slavnim košarkašem: Udario me je u lice pred gomilom ljudi

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 10:05

Britni o tuči sa slavnim košarkašem: Udario me je u lice pred gomilom ljudi

Pevačica Britni Spirs prošla je kroz inicident kada ju je obezbeđenje koje čuva novu NBA zvezdu Viktora Vembanjamu odgurnulo.

Ona je tada pala na pod i zadobila povrede, a sada se oglasila na svom Instagram profilu, gde je do detalja objasnila šta se zapravo dogodilo.

"Traumatska iskustva nisu nova za mene i imala sam ih dosta do sada. Nisam bila spremna za ono što mi se sinoć dogodilo. Prepoznala sam sportistu u holu hotela dok sam išla na večeru. Kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam otišla u restoran u drugom hotelu i ponovo ga videla. Odlučila sam da mu priđem i da mu čestitam na uspehu. Bilo je jako glasno, pa sam ga kucnula po ramenu da privučem njegovu pažnju. Znam za izjavu u kojoj pominje da sam se "uhvatila za njega", ali sam ga jednostavno tapkala po ramenu. Njegovo obezbeđenje me je tada udarilo u lice, ne osvrćući se, pred gomilom. Umalo da me obori i skine mi naočare sa lica. Stalno me obleću ljudi, a moj tim obezbeđenja nikada nije udario nijednog od njih. Ovu priču je veoma neprijatno podelili sa svetom, ali je već tu. Ipak, mislim da je važno da podelimo ovu priču i da apelujemo na ljude u očima javnosti da daju primer da se prema ljudima odnose sa poštovanjem. Previše se dešava fizičko nasilje u ovom svetu. Često iza zatvorenih vrata. Stojim uz sve žrtve i srce mi je za sve vas! Još nisam dobila javno izvinjenje od igrača, njegovog obezbeđenja ili njihove organizacije. Nadam se da ću dobiti... Cenim ogromnu količinu ljubavi i podrške koju dobijam u ovom trenutku. Hvala policijskoj upravi Las Vegasa i detektiva na podršci. Takođe bih veoma i cenila da se nisu smejali u tom trenutku. Gledajući njega kako se smeje na zao način i u toj situaciji gde sam ja visoka 1.61, a on je visok 2.25", napisala je Britni na svom Instagram profilu.

Podsetimo, američka pop pevačica zadobila je povrede nakon što je krenula da pita novu NBA zvezdu Viktora Vembanjamu za zajedničku fotografiju. Skandal se dogodio u sredu uveče u Las Vegasu kada je jedan od telohranitelja talentovanog košarkaša navodno udario u lice pevačicu, posle čega je ona pozvala policiju i podnela privatnu tužbu.

Incident se dogodio u restoranu hotela "Arija" oko 21.30 kada je Britni Spirs, zajedno sa svojim mužem Samom Asgarijem i još dvoje prijatelja večerala, a potom primetila Vembanjamu čiji je navodno fan, iako mladi Francuz tek od jeseni počinje da igra u NBA ligi.

Spears se zatim sabrala i ušla u restoran sa svojim mužem, Semom Asgharijem, prema svedocima TMZ-a. Obezbeđenje je došlo da objasni situaciju Spirsovoj, koja je prihvatila njegovo izvinjenje.

O ovome se takođe oglasio i košarkaš, a šta je rekao o incidentu pogledajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.