Izvor: Beta, 31.Jul.2011, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokade do ispunjenja zahteva

Kosovska Mitrovica 31.juli 2011. (Beta) - Više stotina gradjana severnog Kosova i proteklu noć proveli su na barikadama koje vode prema administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje odlučni da istraju u zahtevu da se stanje vrati kako je bilo pre šest dana.

Noć je protekla mirno, nije zabeležen ni jedan incident a gradjani su ovoga puta odlučniji nego ikada da ne dozvile nasilnu integraciju severa Kosova u privremene institucije Kosova.

Načelnik Kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković, koji je sa predsednicima opština danonoćno na barikadama, „pozvao je gradjane da ostanu mirni i jedinstveni, i poručio da nema mesta panici i pored toga što se svakodnevno vodi psihološko propagandni rat“.


Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.