Blater osudio incident na stadionu Partizana

Izvor: Beta, 15.Okt.2014, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater osudio incident na stadionu Partizana

BEOGRAD, 15. oktobra 2014. (Beta) - Predsednik Svetske fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater osudio je incident na stadionu Partizana tokom kvalifikacione utakmice Srbije i Albanije za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Fudbal nikada ne bi trebalo da se koristi za političke poruke. Oštro osudjujem ono što se dogodilo u Beogradu", napisao je Blater u sredu na Tviteru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Fudbalska utakmica Srbije i Albanija prekinuta je u utorak uveče u 42. minutu pošto se nad terenom pojavila letelica na daljinsko upravljanje - "kvadkopter", na koju je bilo zakačeno platno sa mapom "velike Albanije" u bojama albanske zastave i s crnim dvoglavim orlom, koja je izazvala revolt publike na stadionu.

Konačnu odluku o kaznama doneće Evropska fudbalska unija (UEFA).
Pogledaj vesti o: Incident,   Partizan,   Fudbal,   Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Oglasio se i Platini - Opšta osuda incidenata

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2014

Predsednik Svetske fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater i predsednik Evropske fudblaske unije (Uefa) Mišel Platini osudili su sinoćne dogadjaje na stadionu Partizana izmedju Srbije i Albanije na kvalfikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.