Bez kazne za Verstapena

Izvor: Beta, 30.Jun.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez kazne za Verstapena

Vozač Red Bula Maks Verstapen definitivno je pobednik današnje trke za Veliku nagradu Austrije u šampionatu Formule jedan, pošto je njegov incident s vozačem Ferarija Šarlom Leklerom protumačen kao trkački.Holandjanin je u 68. krugu s druge pozicije napao Leklera, vozač Ferarija se odbranio, ali to nije uspeo krug kasnije. Verstapen ga je napao, išli su točak uz točak, crveni bolid je na kratko izašao sa staze posle blagog kontakta, a Red Bul je preuzeo vodjstvo.Posle tročasovnog većanja redara, zaključak je da Vesrstapen i Lekler nisu krivi, odnosno da je došlo do "trkačkog incidenta" i da nije potrebno preduzimati dalje mere.Verstapen je tako ostvario drugu uzastopnu pobedu na Red Bul Ringu, ukupno šestu u karijeri, a prvu ove sezone.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Verstapen se provukao bez kazne!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019

Vozač Red Bula Maks Verstapen definitivno je pobednik današnje trke za Veliku nagradu Austrije u šampionatu Formule jedan, pošto je njegov incident s vozačem Ferarija Šarlom Leklerom protumačen kao trkački...Holanđanin je u 68. krugu s druge pozicije napao Leklera, vozač Ferarija se odbranio,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.