Beogradsko udruženje nezavisnih taksi preduzetnika demantuje navode Car Go

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradsko udruženje nezavisnih taksi preduzetnika demantuje navode Car Go

Beogradsko udruženje nezavisnih taksi preduzetnika (BUNT) demantovalo je navode Udruženja građana Car Go da su pojedini taksisti napali njihovu članicu.
Udruženje građana CarGo saopštilo je ranije da su taksisti iz najvećih udruženja sinoć "brutalno šipkama i bejzbol palicama" napali članicu CarGo-a ispred Kliničkog centra u Beogradu.
"BUNT nema informacija da iko od taksista Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima ikakve veze sa ovim incidentom i iskreno žali ako je do takvog incidenta uopšte došlo ali naše je mišljenje da iza njega ne stoje taksisti", navodi se u demantiju Beogradskog udruženja nezavisnih taksi preduzetnika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.