CarGo: Brutalan napad na našu članicu

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo: Brutalan napad na našu članicu

Udruženje građana CarGo saopštilo je da su taksisti iz najvećih udruženja sinoć "brutalno šipkama i bejzbol palicama" napali članicu CarGo-a ispred Kliničkog centra u Beogradu.
Više od pet taksista je uz povike nasrnulo na automobil u kome se nalazila članica udruženja CarGo M. I, koja je brzo reagovala i izbegla ozbiljnije fizičke povrede, navodi se u saopštenju.
"Kada je počeo napad, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stala sam na gas i pobegla od ovih nasilnika. U automobilu imamo sigurnosnu kameru koja snima saobraćaj i nadam se da će pomoći u identifikaciji napadača", rekla je M. I, piše u saopštenju.
CarGo navodi da su, pored polomljenog retrovizora, oštećeni staklo i limarija.
"Policija odbila da zaštiti članicu udruženja"M. I. se, dodaje CarGo, nakon napada uputila u policijsku stanicu u Ulici Majke Jevrosime, gde su je poslali u stanicu na Vračaru, da bi joj tamo rekli "da ne mogu da prime prijavu, jer je dežurni otišao kući".
Predsednik udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić izjavio je da država mora da reaguje svom snagom, jer će u suprotnom poslati poruku da su "bejzbolke" jače od nje, te da samo nasiljem mogu da se ostvare ciljevi u Srbiji.
Istovremeno, Vučić naglašava da je "jasno ko stoji iza ovog napada i ko štiti taksi klan", ali da mu nije jasno kako je moguće da je "policija odbila da zaštiti" napadnutu članicu udruženja.
Vučić i naglasio da će podneti i krivičnu prijavu protiv N. N. lica iz taksi udruženja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CarGo: Taksisti napali šipkama našu članicu, policija odbila da je zaštiti

Izvor: Beta, 01.Feb.2020

Taksisti iz najvećih taksi udruženja sinoć su šipkama i bejzbol palicama napali članicu udruženja CarGo M.I. ispred Kliničkog centra u Beogradu, saopštilo je to udruženje.Kažu da je, kada je članica udruženja CarGo završila pružanje usluge, više od pet taksista uz povike nasrnulo na automobil...

Nastavak na Beta...

CarGo tvrdi: Brutalan napad šipkama i palicama na našu članicu od strane taksista

Izvor: Večernje novosti, 01.Feb.2020

Taksisti iz nekih taksi udruženja sinoć su brutalno šipkama i bejzbol palicama napali članicu udruženja CarGo M.I. ispred kliničkog centra u Beogradu Taksisti iz nekih taksi udruženja sinoć su brutalno šipkama i bejzbol palicama napali članicu udruženja CarGo M.I. ispred...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.