Beba ostala nepovređena

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba ostala nepovređena

18-mesečna beba preživela je pad sa šestog sprata jedne zgrade u Parizu, javili su francuski mediji.

Devojčica je juče posle podne ispala kroz prozor dok se igrala sa petogodišnjom sestrom. Nesreća se dogodila u odsustvu roditelja, u njihovom stanu u 20. arondismanu.

Kako prenose mediji, devojčica je prvo pala na tendu iznad terase kafea u prizemlju zgrade, zatim u naručje jednog od prolaznika.

Beba nije zadobila ni ogrebotinu prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pada, ali je ipak prebačena u obližnju bolnicu radi pregleda.

Mediji navode da se do sinoć nije znalo zašto roditeli dve devojčice nisu bili u stanu u trenutku incidenta.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba nepovređena posle pada sa VI sprata

Izvor: EMportal, 02.Nov.2010

Jedna 18 meseci stara beba preživela pad sa VI sprata zgrade u Parizu.

Nastavak na EMportal...

Beba nepovređena posle pada sa šestog sprata

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Nov.2010

18-mesečna beba preživela je pad sa šestog sprata jedne zgrade u Parizu, javili su danas francuski mediji. Devojčica je juče posle podne ispala kroz prozor dok se igrala sa petogodišnjom sestrom. Nesreća se dogodila u odsustvu roditelja, u njihovom stanu u 20. arondismanu.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.