BRUTALNA TUČA U BORČI Oglasili se napadači na vlasnika teretane - evo šta je prethodilo incidentu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 21:55

BRUTALNA TUČA U BORČI Oglasili se napadači na vlasnika teretane - evo šta je prethodilo incidentu (VIDEO)

Trojica muškaraca ušla su u teretanu Nikole Reštaka, posle čega je usledio fizički obračun

Stravična tuča dogodila se u petak u jednoj teretani u Borči, kada je nešto posle 17 sati napadnut vlasnik Nikola Reštak, a nakon povređenog Reštaka, javio se i jedan od vinovnika ovog čina, navodeći šta je, prema njegovim rečima, prethodilo svađi, a potom i fizičkom obračunu.

Sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman, naveo je da je Reštak pre 5 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno napao njegovog poznanika, N. B, pred njegovom ženom i dvoje dece, te da je to bio jedan od razloga zbog čega su njegov brat i poznanik otišli u Nikolinu teretanu.

- Dan nakon što smo čuli da je taj čovek pretukao našeg prijatelja N. B, moj brat je imao sukob sa Reštakom u saobraćaju. "Isekao" ga je kolima kod "Pikola" u Borči, a onda je mom bratu pretio rečima: "Zapamtio sam ti tablicu". Onda smo otišli u teretanu da razgovaramo sa njim - započinje sagovornik koji je učestvovao u tuči.

Kako kaže, otišli su da mu kažu "da se smiri i da ne dira dečka".

- Rekli smo mu da izađe napolje, a on je krenuo za mojim bratom i onda mu je on zadao udarac - ističe sagovornik.

N. B. kaže da je pre 5 dana Nikoli Reštaku, inače svom komšiji, prodao automobil marke audi koji je ranije vozila njegova žena.

- Pre svega, taj auto je bezbedan, sigurno ne bih dao svojoj suprugi da vozi našu decu u nebezbednom automobilu, posebno što je jedan sin sa ozbiljnim srčanim manama, rođen sa deformitetima. Prodao sam mu auto ispod cene, mi smo komšije, bili smo u dobrim odnosima. Zamolio sam ga da ode kod automehaničara, da proveri sve, što on nije uradio. On to nije uradio, i tu je nastao problem zbog velikog servisa koji nije urađen. Imam svedoke, ja sam mu se izvinio, pogrešio sam jer sam mu rekao da je servis na autu urađen, a nije bio - objašnjava sagovornik.

Kako kaže, u tom momentu, kada mu je to rekao, prišao mu je i udario ga.

- Čovek me je prebio ispred moje rođene kuće. To se desilo pre svega što je ovo danas objavljeno, pre 5 dana. Ćutao sam, nisam hteo ni da prijavljujem policiji, neko od komšija je prijavio - navodi sagovornik.

Posle nekoliko dana, kako priča N. B, dok nije bio kod kuće, pozvala ga je supruga, rekavši da "neko provaljuje stan".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.