Mediji: Brutalna tuča u teretani u Borči, trojica muškaraca pretukla vlasnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2021, 14:08

Mediji: Brutalna tuča u teretani u Borči, trojica muškaraca pretukla vlasnika

Stravična tuča dogodila se u petak u jednoj teretani u Borči, kada je nešto posle 17 sati napadnut vlasnik Nikola Restak i to u trenutku kada se nalazio ispod glomazne sprave za vežbanje i naočigled korisnika, prenosi Telegraf.rs.

Kako se navodi, Restaku su prišla trojica muškaraca, a jednog od njih Nikola je navodno prepoznao kao M. L. i tvrdi da je reč o čoveku koji u Borči predstavlja "strah i trepet".

Na snimku se vidi da su muškarci sustigli Nikolu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počeli da ga udaraju po celom telu, uključujući i glavu.

Tuča je bila brutalna, jer je Restak oboren na zemlju i udaran sa svih strana, navodi portal.

Restak je rekao da je zadobio prelome noge i nosa i veliki broj modrica po telu.

U MUP su za Telegraf.rs potvrdili da je do tuče došlo u petak, 14. maja, da su su saslušani svi akteri događaja i svedoci.

Protiv tri osobe će biti podne krivične prijave za delo teška telesna povreda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brutalna tuča u teretani u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2021

BEOGRAD - Stravična tuča dogodila se u petak u jednoj teretani u Borči, kada je nešto poslije 17 sati napadnut vlasnik Nikola Restak i to u trenutku kada se nalazio ispod glomazne sprave za vježbanje i naočigled korisnika, prenosi Telegraf.rs.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.