BIZARAN INCIDENT U NIŠU: Ukrali pivo, a vlasnicu trafike udarili i ujeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 21:45

BIZARAN INCIDENT U NIŠU: Ukrali pivo, a vlasnicu trafike udarili i ujeli

Incident se dogodio sinoć oko 23 sata, a ukradeno je šest flaša piva.

U Nišu je sinoć došlo do nesvakidašnjeg indcidenta kada su momci uzeli pivo iz radnje, odbili da plate, a vlasnicu trafike pretukli i ujeli.

Momci su uzeli pivo i seli u Park Svetog Save, a da ih je tu spazila vlasnica koja je tražila da plate robu koju su uzeli.

Umesto novca, navode u policiji, dobila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarce, ali i ugrize.

- Žena je prišla i zamolila ih da plate ili da vrate pivo. Jedan od njih ustaje, gurne je, uzgrize je za ruku. Drugi je šutne u nogu i tu su je obojica udarali flašama po glavi i po telu - kažu u policiji.

Žena je kolima Hitne pomoći prevezena u Klinički centar, na Urgentnu hirurgiju, gde je pregledana i puštena kući, a od povreda je konstatovan, kako kažu u policiji, i ujed.

Uhapšena su dvojica nasilnika, dvojica braće iz okoline Jagodine.

- Jedan je 1991, a drugi 1989. godište, oni su lišeni slobode po nalogu tužilaštva. Biće sprovedeni na saslušanje jer se radi o krivičnom delu nasilničko ponašanje - kažu u policiji.

Treći mladić koji je bio sa braćom je, kako kažu u policiji, pobegao i za njim se traga.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.