Izvor: Blic, 02.Apr.2023, 14:30

BAČENA BOMBA NA POLICIJU U SEVERNOM DELU MITROVICE Haos na Kosovu, intenzivno se traga za napadačima! Incident povezan sa jučerašnjim paljenjem automobilima sa RKS tablicama u Leposaviću?

Nepoznata lica noćas su oko 2.20 na policijsku jedinicu stacioniranu kod Centra za tehnički pregled vozila u ulici Ivo Lola Ribar u severnom delu Kosovske Mitrovice bacila eksplozivnu napravu, saopštila je Kosovska policija.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KoSSev: Bačena šok bomba na policajce kod Centra za tehnički pregled vozila u K. Mitrovici

Izvor: Danas, 02.Apr.2023

Nepoznata lica noćas su oko 2.20 u pravcu policijske jedinice stacionirane kod Centra za tehnički pregled vozila u ulici Ivo Lola Ribar u severnom delu Kosovske Mitrovice bacila eksplozivnu napravu, saopštila je Kosovska policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.