Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 16:46

Automobil uleteo u pešačku zonu u nemačkom gradu Triru – četvoro poginulih

Četiri osobe su poginule a više od deset je povređeno, kada je automobil u nemačkom gradu Triru uleteo u pešačku zonu. Policija je uhapsila 51-godišnjeg muškarca.
Prema izveštajima lokalne policije, automobil je naleteo na grupu ljudi u Triru.

Prema poslednjim informacijama četiri osobe su poginule, više od deset je povređeno, a jedna osoba je uhapšena.
Policija u Triru je saopštila da je uhapšen pedesetjednogodišnji muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koga ispituje u vezi sa incidentom.  
Kako je očevidac preneo lokalnom mediju, crno-sivi "rendž rover" uleteo je velikom brzinom u pešačku zonu i mnoge od šetača bacio u vazduh.
Centar grada nadleću helikopteri, a policijske snage obezbeđuju mesto nesreće, javlja Rojters
Izvor blizak RTL-u rekao je da je lokalna škola u blizini zatvorena, a roditelji su pozvani da preuzmu decu zbog mogućeg terorističkog napada.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trir: Dvoje mrtvih, automobil uleteo u pešačku zonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020

Najmanje dve osobe su poginule, a nekoliko je povređeno danas, kada je na njih naleteo automobil u pešačkoj zoni u gradu Trir na zapadu Nemačke, saopštila je policija..."Uhapsili smo jednu osobu, jedno vozilo je obezbeđeno. Prema preliminarnim indikacijama, dve osobe su preminule. Molimo vas da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.