Ana Mihajlovski vređala policajce, iz stanice prebačena u Urgentni zbog trudnoće

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Mihajlovski vređala policajce, iz stanice prebačena u Urgentni zbog trudnoće

VODITELjKA Ana Mihajlovski privedena je danas oko 18 sati nakon incidenta sa ekipom Parking servisa u centru grada. Ana se nepropisno parkirala na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke, pa se iznervirala kada je "pauk" pokušao da joj odveze automobil Kako saznajemo, voditeljka je privedena nakon što se posvađala i pokušala da spreči ekipu Parking servisa da joj odveze automobil zbog nepropisnog parkiranja. Kada su radnici na sve gume stavili „kandže“, voditeljka se pojavila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << lice mesta i zahtevala da joj spuste automobil. Kako pričaju očevici, radnici su to odbili, a Mihajlovski je besno ušla u automobil zakačen na “pauk”, upalila ga i počela da vozi u rikverc. Tom prilikom je oštetila auto, pa je besno počela da vređa i omalovažava saobraćajnog policajca, Žarka Radmilovića. - Otkačite mi auto s ove krntije - vikala je voditeljka. Ona je vređala i policajce koji su bili pored radnika Parking servisa. - Privešćemo vas, smirite se - rekli su joj policajci, a ona im je odbrusila: - Aj‘ baš da vidim da li smete!Policija je voditeljku privela u PU Stari grad kako bi dala izjavu, međutim čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer "održava trudnoću". - Kad ste ovako pametni da me privodite sada ćete da me vozite u Urgentni centar, nije mi dobro, održavam trudnoću - rekla je Mihajlovski. Nakon toga policajci su je odveli kod lekara i čekali su je ispred ordinacije u kojoj je pregledena. Kako saznajemo, protiv voditeljke će biti podneta prijava zbog napada na policiju. I u Parking servisu kratko su nam potvrdili da se incident desio na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke. - Niko nije iznad zakona i ista pravila moraju da važe za sve - rekao je Andrija Čupković, direktor Parking servisa.Autor: “Blic”
Pogledaj vesti o: Incident,   Zimske gume

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ANA MIHAJLOVSKI NEKONTROLISANO KIDISALA NA POLICIJU: Debili, ludaci, bolesnici, koga ćete vi da privedete!?

Izvor: Press, 16.Jan.2015, 09:59

Voditeljka Ana Grubin privedena je juče po podne u policiju nakon što se sukobila s policajcem i radnicima „Parking servisa“, koji su u centru Beograda pokušali da odnesu njen nepropisno parkiran automobil. . Incident...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.