Akteri tuče u Ohridu pred sudijom

Izvor: RTS, 28.Avg.2010, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akteri tuče u Ohridu pred sudijom

Uhapšeni za ubistvo Dejana Novakovića u Ohridu danas pred istražnom sudijom. Od tridesetak osumnjičenih, dvojica i dalje u bekstvu. Policija ispituje snimke sa bezbednosnih kamera.

Makedonska policija će danas istražnom sudiji predati sve privedeni i osumnjičene za učešće u jučerašnjoj tuči Ohridu, u kojoj je ubijen tridesetčetvorogodišnji turista iz Beograda Dejan Novaković.

Nakon saslušanja osumnjičenih očekuje se konferencija za novinare u Skoplju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kojoj bi predstavnici MUP-a Makedonije trebalo da daju više podataka o tom tragičnom incidentu.

Policija je dosad privela tridesetak osumnjičenih, a jedan srpski i jedan makedonski državljanin, za koje se sumnja da su umešani u taj događaj, još su u bekstvu.

U tuči, koja je izbila juče ujutru oko tri sata, u noćnom klubu "Kuba Libre Havana" u Ohridu, takođe je lakše povređen Goran Perić (35), iz Beograda.

Makedonski MUP je juče saopštio da je povod masovne tuče bila svađa oko devojke, i naveo da je na informativni razgovor privedeno tridesetak osoba, među kojima i vlasnik kluba "Havana" u kome je tuča počela.

Prema izjavi portparola MUP-a Iva Kotevskog, na telu stradalog Novakovića ima više povreda u predelu glave, a lekari koji su izvršili odbukciju još nisu saopštili detalje.

U istragu o tom događaju uključeni su istražni sudija, zamenik javnog tužioca i veštaci iz jedinice MUP-a u Ohridu, a policija je odnela kompjutere iz lokala radi provere video-zapisa bezbednosnih kamera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeni za ubistvo u Ohridu danas kod istražnog sudije

Izvor: Blic, 28.Avg.2010

Makedonska policija je najavila da će danas istražnom sudiji biti predati svi privedeni i osumnjičeni za učešće u jučerašnjoj tuči Ohridu, u kojoj je ubijen 34-godišnji turista iz Beograda Dejan Novaković...Nakon saslušanja osumnjičenih očekuje se konferencija za novinare u Skoplju, na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.