Akita izujedala dečaka po glavi i leđima!

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akita izujedala dečaka po glavi i leđima!

Pas u Irigu napao je sedmogodišnje dete i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede, saznaju "Novosti".Kako saznajemo, do incidenta je došlo u Fruškogorskoj ulici, kada je u dvorištu Gorana F. (45), pas rase "Akita Inu", napao dete S. V. (7) i ujeo ga više puta u predelu glave i leđa, nanevši mu teške telesne povrede.Detetu se ukazuje lekarska pomoć na Klinici za dečju hirurgiju u Novom Sadu. Sledi uviđaj.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Akita izujedala dete po leđima i glavi

Izvor: Mondo, 09.Apr.2016

Pas u Irigu napao je sedmogodišnje dete i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Kako saznajemo, do incidenta je došlo u Fruškogorskoj ulici, kada je u dvorištu Gorana F. (45), pas rase "Akita Inu", napao dete S. V. (7) i ujeo ga više puta u predelu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.