Advokat demantovao da je Željko Ražnatović priveden

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 23:40

Advokat demantovao da je Željko Ražnatović priveden

Nakon što su mediji preneli informaciju da je Veljko Ražnatović priveden u policijsku stanicu u Titelu, oglasio se njegov advokat.

Kako je prethodno navedeno, Ražnatović je priveden zbog učestvovanja u incidentu.

Povodom ovih navoda oglasio se advokat koji je rekao da nije tačno da je Veljko Ražnatović bio priveden.

Kako je rekao, sve se desilo nakon što je grupa mladića došla do kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Titelu gde Veljko živi sa suprugom.

"Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao osumnjičeni, već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice", izjavio je advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba, prenose "Novosti".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.