AP: Prvi veći incident posle više meseci mirnih protesta

Izvor: Danas, 17.Mar.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AP: Prvi veći incident posle više meseci mirnih protesta

Agencija Asošiejted pres javlja večeras da su ljudi koji protestuju protiv "autokratske" vladavine predsednika Srbije Aleksandra Vučića ušli u zgradu Radio-televizije Srbije, medija kog smatraju veoma pristrasnim. Članak AP: Prvi veći incident posle više meseci mirnih protesta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS apeluje na vlast da pristupi rešavanju unutrašnje političke krize

Izvor: Danas, 17.Mar.2019

Demokratska stranka Srbije ocenila je večeras da je "krajnje neprofesionalno, neobjektivno i pristrasno" informisanje Radio televizije Srbije o političkim i drugim zbivanjima u Srbiji osnovni uzrok jаvno iskаzаnog nezаdovoljstvа delа grаđana. Članak DSS apeluje na vlast da pristupi rešavanju...

Nastavak na Danas...

Protest završen, Obradović dao rok policiji da oslobodi uhapšene (VIDEO)(FOTO)

Izvor: Danas, 17.Mar.2019

Građani koji su nalazili ispred zgrade policijske stanice "29. novembar" u Beogradu razišli su se večeras oko 18 časova, nakon što je jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović dao rok da se do sutra, do 15 časova oslobode svi uhapšeni zbog ulaska u zgradu RTS. Članak Protest završen,...

Nastavak na Danas...

Mirjana Mitrović: Naši zemljaci Rimljani

Izvor: Danas, 17.Mar.2019

Prvi put sam se s našim Rimljanima srela kad sam kao gimnazijalka sa grupom školskih drugova pomagala arheolozima na iskopavanjima u Viminacijumu. Članak Mirjana Mitrović: Naši zemljaci Rimljani se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.