the First Templar najava

Izvor: GameInfusion.net, 07.Okt.2010, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

the First Templar najava

Manje poznati izdavač Kalypso Media, izgleda da polako staje na noge. Ranije smo najavili njihovo ostvarenje Dungeons, koje je inspirisano legendarnom igrom Dungeon Keeper. Pomenuta kompanija najavljuje još jedan naslov u svetu mačeva, oklopa i heroja, ali ovaj će biti smešten u srednji vek.

 

Reč je o igri The First Templar, koju za Kalypso razvija Haemimont Games >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << (Tropico 3). Ova akciona avantura igrače smešta u oklop čuvenog i kontroverznog istorijskog reda vitezova. Mladi francuski templar nalazi se usred sukoba između Katoličke crkve i njegovog reda. On kreće u potragu za Svetim Gralom, samo da bi pronašao viševekovnu zaveru, koja će ga naterati na saradnju sa jeretikom. Igrači će imati priliku da istraže nekoliko istorijski važnih lokacija u Evropi iz tog perioda.




Najvažnija komponetna igre je akcija. Ljubitelji hack`n`slash žanra, koji je manje zastupljen na PC-u, će, zato, imati razloga za radovanje. Najavljen je razrađeni sistem komboa, a najbolji potezi biće izvođeni kada se nakupi dovoljno orbova. The First Templar će ponudi kooperativno igranje, tako da su mnogi komboi koncipirani da budu komplementarni. Na primer, jedan igrač će držati protivnika sa leđa, kako bi ga drugi dokrajčio.

Ovakve igre, najčešće, poseduju i lagani RPG sistem. Tako će biti i sa Poslednjim templarom. Umesto tradicionalne lestvice za nadogradnje, u duhu igre, biće ponuđen simbol vitezova templara: krst. Nadogradnje će ići u četiri pravca, od centralne tačke. the First Templar očekujte u februaru.

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.