Upoznajte predsednika u Saints Row 4 stil

Izvor: Playsomnia.com, 07.Maj.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte predsednika u Saints Row 4 stil

Saints Row 4 možda izgleda kao SR3, možda i jeste većim delom odložena Enter The Dominatrix ekspanzija, ali da je sa svakom novom informacijom sve luđa igra to je sigurno. Ako su vam ikada rekli da možete biti predsednik, Volition je otišao korak dalje pa u novom traileru možete upoznati sebe i svoje supermoći uz wub-wub-wuuuub poznatiji kao (užasni) dubstep.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Povezane vesti

Upoznajte predsednika u Saints Row stilu

Izvor: Playsomnia.com, 07.Maj.2013

Saints Row 4 možda izgleda kao SR3, možda i jeste većim delom odložena Enter The Dominatrix ekspanzija, ali da je sa svakom novom informacijom sve luđa igra to je sigurno. Ako su vam ikada rekli da možete biti predsednik, Volition je otišao korak dalje pa u novom traileru možete upoznati sebe...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.