Uncharted 3 beta verziju probalo preko 1,5 miliona igrača

Izvor: GameInfusion.net, 15.Jul.2011, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uncharted 3 beta verziju probalo preko 1,5 miliona igrača

 

 
Sony je objavio da je beta verziju predstojeće avanture za Playstation 3 Uncharted 3: Drake’s Deception igralo preko 1,5 miliona igrača. Nekada ekskluzivna beta postala je otvorena za sve, kao još jedan korak u Sonijevom Welcome Back programu, koji je organizovan u cilju vraćanja poverenja korisnika u PSN, posle hakerskog napada kome su bili izloženi privatni podaci registrovanih igrača.

Uncharted 3: Drake’s Deception vodi protagonistu Natana Drejka na svetsko putovanje u cilju razotkrivanja lokacije legendarnog izgubljenog grada. Igra će izaći kao ekskluziva za Playstation 3 drugog novembra ove godine.

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.