Stara igra u novom ruhu zaludela sve(t) (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Jul.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara igra u novom ruhu zaludela sve(t) (VIDEO)

Pljušte sjajne recenzije, igrači oduševljeni!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je izdanje samo za PlayStation 4 konzolu, koje sadrži tri Crash Bandicoot igre u potpuno novom ruhu.

Po ceni od 40 evra neki igrači su se dvoumili oko kupovine, ali Naughty Dog i njihovi timovi dizajnera i programera, očigledno su odradili sjajan posao - većina sajtova koji se bave igrama dodelila je najviše ocene za novu-staru igru, hvaleći i već viđene i nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << elemente gejmpleja.

Ovu igru na Metacritic sajtu publika je ocenila sa 90 odsto, što je prava retkost i govori u prilog rome da je Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vredan svakog dinara. Ako imate PlayStation 4, ovu igru morate da imate u svojoj kolekciji!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Crash Bandicoot.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.