Spartacus Vengeance: povratak Ganikusa!

Izvor: GameInfusion.net, 27.Feb.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartacus Vengeance: povratak Ganikusa!

 
Upozorenje: Spoileri!
 
Posle četvrte epizode zvanično druge, a treće po redu, sezone TV serije Spartacus, konačno smo imali priliku da vidimo onaj čuveni bes vođe robova, na koji smo navikli u prvoj sezoni.
 
Spartakusov bes je, kao i uvek, kontrolisan - ali kada ga oslobi, pakao dolazi zajedno sa njim.
 
To najbolje znaju perverzni plemići Rima i Kapue, jer je Spartacus rešio ne samo da spasi svoje prijatelje iz arene, >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << već i da je sruši. Robovi su iskoristili svoje poznavanje infrastrukture ovog objekta izgrađenog na krvi i znoju gladijatora, kako bi ga sravnali sa zemljom.
 
Spektakularna završnica dodatno je učinjena atraktivnom Ganikusovim povratkom.
 
Ganikus nastavlja svoj samodestruktivni život zarađujući novac borbama u areni iako je slobodan.
 
U Kapuu je došao da zaključi najbolnije poglavlje svog života i da pruži svom nekadašnjem Doktoreu časnu gladijatorsku smrt.
 
U međuvremenu, spletke rimsko-kapuske elite se nastavljaju. Poenta priče: luda Lucretia je uspela da sačuva Ilitijino dete. Glaber je saznao zaveru koja se spremala, ali je uspeo da osigura svoj brak ubistvom Ilitijinog oca Albiniusa.
 
A  prevrtljivi rob i prodana duša Ashur?
 
Ashur se, kao i uvek, još jednom izvukao stvorivši jak savez sa Glaberom, u izvesnoj meri radeći iza leđa Lukreciji.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.