Rage prikazan u Breaking Bad

Izvor: GameInfusion.net, 30.Avg.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rage prikazan u Breaking Bad

 
Gledate li Breaking Bad? Reč je o fantastičnoj TV seriji sa odličnim glumcima i dobro razrađenim likovima, koja prati doživljaje nekadašnjeg profesora hemije i njegovog bivšeg učenika, koji su, sada, u središtu proizvodnje najkvalitetnijeg meta na "tržištu".

Breaking Bad je poznat i po odličnoj muzici i gejmerskim referencama. Pre nekoliko epizoda, Džesi, jedan od dvojice glavnih likova,i njegovi džanki prijatelji, vodili su raspravu o najboljim zombi igrama. Pomenuti su Left 4 Dead, Resident Evil IV i World at War Zombie mod, uz zanimljive zaključke i komentare.

Ovonedeljna epizoda prikazala je Džesija u mračnijem izdanju. Dok ga proganjaju lični demoni on je igrao Rage. Prikazano je nekoliko sekundi gameplay-a.

Najzanimljivije je što je ovaj product placement imao odličan efekat na priču i psihološki razvoj lika, tj. što je igranje Rage-a integralni deo priče, a ne reklama radi reklame... Kada je piscima već bilo potrebno da prikažu neku igru, zašto ovo ne bi unovčili?

U seriji je, inače, prikazana modifikiovana verzija Rage-a, koja najviše liči na onu sa iPad-a.

Rage je pucačina koju razvijaju tvorci žanra, odgovorni za klasike Wolfenstein, Quake i Doom, Id Software. Igra će izaći na jesen, a sve detalje pogledajte u našoj bazi izdanja.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.