Predstavnici gejmerske industrije traže od Švarcija da plati troškove suđenja

Izvor: GameInfusion.net, 26.Jul.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici gejmerske industrije traže od Švarcija da plati troškove suđenja

 

 
Da je Kalifornija u velikim finansijskim problemima verovatno se zna i ovde. Međutim, ova država nije imala veće prioriete za rasipanje novca, nego je pokušala zakonom da zabrani prodaju nasilnih igara maloletnicima (iz njihove perspektive to je 90 posto naslova).

Srećom za dečicu, ESA, grupa koja zastupa interese gejmerske industrije, pokrenula je sudski postupak koji je stigao do Ustavnog suda SAD-a.

Ustavni sud je, pre mesec dana, proglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << ovaj zakon neustavnim.

Sada ESA tražio od Švarcenegera, guvernera Kalifornije, za koga tvrde da je, sa svojim saradnicima, znao da je zakon neustavan, da isplati sudske troškove u vrednosti od 1.1 milion dolara.

Kada ti je država u krizi, Švarci, drugi put razmišljaj o ekonomiji i infuziji keša koju gejmerska industrija donosi u Americi.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.