Predstavljamo Modern Warfare 3 multiplayer: Kill Confirmed mod

Izvor: GameInfusion.net, 08.Sep.2011, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo Modern Warfare 3 multiplayer: Kill Confirmed mod

 

 
Activision je predstavio multiplayer komponentu pucačine Modern Warfare 3 na Call of Duty XP simpozijumu. Pogledajte više detalja za Modern Warfare 3 multiplayer.

Jedan od novih modova je Kill Confirmed. Reč je o novom modu koji od igrača traži da "overe" ubistvo, skupljanjem protivničkog dog taga.

Ubistvo za tim se ne računa dok neko ne pokupi dog tag. Takođe, moguće je pravljenje zamki, ostavljanjem svog dog taga kao mamca. Ostaje da >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << sačekate da se neiskusni ruki zaleti ka dog tagu, da ga lepo dočekate i uzmete ono što vam pripada.

Zanimljivo je što oba tima mogu da uzimaju sve dog tagove. To, u stvari, znači, da se ubistvo ne računa ako vi ili vaši saigrači ne uzmete dog taga, a do istog se dokopa protivnik.

Modern Warfare 3 izlazi 8. novembra. Activision je, do sada, predstavio i kooperativni mod. Da pogledate sve trejlere, slike i pročitate sve detalje vezane za Modern Warfare 3 posetite našu bazu igara.

Battlefield 3 ili Modern Warfare 3? Pročitajte našu analizu.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.