Pogledajte novog lika iz Assassins Creed 3 [UDARNA VEST]

Izvor: GameInfusion.net, 01.Mar.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novog lika iz Assassins Creed 3 [UDARNA VEST]

Ako ste se pitali, a sigurno jeste, ko je novi protagonist igre Assassin’s Creed 3, vreme je da bar saznate kako on izgleda, doduše pod kapuljačom...
 
Slika koju vidite objavio je Kotaku, a ona je, inače, procurela je iz lanca prodavnica Best Buy.
 

 
Na osnovu slike zaključujemo da je igra smeštene negde u vreme ili oko Američke revolucije.
 
Novi lik na sebi nosi nekoliko jasnih motiva koji ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << potvrđuju (a zastavu i da ne pominjemo).
 
Protagonist na slici nosi luk i strelu, kao i sekiru, što možda ukazuje na indijansko poreklo? Takođe, on ima i pištolj iz ere Američke revolucije.
 
Ovo deluje kao potvrda ranijih glasina da će Assassin’s Creed 3 biti smešten u vreme Američke revolucije.
 
To znači da priča može da bude veoma zanimljiva, u pseudoistorijskom kontekstu igre, pogotovo ako novi lik ima i indijanske krvi...
 
Inače, Ubisoft je najavio na svojoj Assassin’s Creed Facebook strani da će uskoro imati važnu objavu, ali se ne zna da li se to odnosi na Assassin’s Creed 3 ili najavljenu Sony Vita ili Nintendo Wii U verziju igre.
 
Igre 2012 


Far Cry 3 najava
   
Max Payne 3 najava
   
Hitman Absolution najava
   
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.