Pogledajte novi epski trailer za Avangers

Izvor: GameInfusion.net, 01.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi epski trailer za Avangers

 
Marvel nastavlja da bombarduje trailerima i slikama iz svog super-hero vašara Avangers.
 
U novom traileru vidimo najviše akcije do sada. Hulk je mnogo više prisutan, što znači da je ekipa za specijalne efekte konačno završila rendering, ali ne može da se ne pitamo nešto...
 
Među svim nelogičnostima, morate priznati da je najkomičnija scena na samom kraju. Vidimo Osvetnike okružene neverovatnim razaranjem i Skarlet Johansen kako, sa lepom frizurom, >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << reloaduje pištolj od 9mm... Šta planira da uradi kada ono veliko čudo iza Iron Mena stigne do nje?!
 
Film Osvetnici imao je budžet od oko (desetak miliona više-manje), 300 miliona dolara. Premijera je zakazana za 4. maj 2012.
 

 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.