Pogledajte još jedan trailer za Deus Ex: Human Revolution

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte još jedan trailer za Deus Ex: Human Revolution

 

 
Za oko dve nedelje tajni svet nesputanog razvoja nauke, pod kontrolom moćnih korporacija u rukama tajnih društava, koja svetske političare kontrolišu kao lutke u pozorištu, razotkriće se igračima. Da bi se snašli u takvom okruženju, sem sile, oni će morati da se služe i drugim sredstvima.

Novi (ko zna koji po redu) trailer za Deus Ex: Human Revolution, još jednom, igračima predstavlja sve mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << koje nudi.

Igra se bazira na četiri gameplay stuba: akciju, stealth, razgovore i hakerisanje. Ovaj cyberpunk triler je šunjačina, RPG, pucačina i avantura istovremeno, što ga čini privlačnom za igrače sa različitim afinitetima.

Mi smo već imali prilike da igramo Deus Ex: Human Revolutons. Pročitajte naše utiske.
 

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.