Počeo QuakeCon 2011: Rage, Prey 2, ali ne i Doom 4

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo QuakeCon 2011: Rage, Prey 2, ali ne i Doom 4

 
U Dalasu je počeo QuakeCon 2011, sajam posvećen igrama kultnog razvojnog tima Id Software. U oči događaja najavljeno je da će, kada izađe najnovija pucačina očeva ovog žanra, Rage, kod za Doom 3 postati besplatno dostupan svim zainteresovanim programerima.

Na ovogodišnjem QuakeCon-u, sem mnogo spike o Rage-u, očekuje se i prezentacija pucačine Prey 2. Iako se ranije očekivalo da će biti bar malo reči o Doom 4, došlo je do zvanične potvrde da ove igre neće >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << biti na događaju.

Kako bi propratio festival na najbolji način Steam je ponudio QuakeCon paket, koji omogućava da za 495 dolara kupite digitalne verzije svih igara Id Software-a i izdavača Bethesda. Takođe, kooperativna multiplayer pucačina Brink biće besplatna za igranje tokom vikenda, dok je njena cena već sada svega 25 dolara (cca 1800 dinara), što je popust od 50 posto.

Detaljnije izveštaje očekujte ovih dana.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.