Počela Steam letnja rasprodaja, kupite omiljene igre za smešno niske cene

Izvor: GameInfusion.net, 14.Jul.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela Steam letnja rasprodaja, kupite omiljene igre za smešno niske cene

 
Počela je Steam letnja rasprodaja tokom koje možete naći Assassin's Creed: Revelation, Skyrim, Portal 2 i druge nove igre sa popustima i do 75 posto.
 
Letnja Steam rasprodaja traje od 12. do 23. jula i na njoj će se naći preko hiljadu igara.
 
Igre se prodaju samostalnu ili u izdavačkim pakovanjima. Na primer, u okviru Ubisoft pakovanja možete da nabavite Assassin's Creed: Revelations, Beyond Good and Evil, Driver San Francisco, From Dust, Might & >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Magic Heroes VI, R.U.S.E, Rayman Origins i Splinter Cell Conviction za 50 eura, zajedno.
 
Square Enix je još darežljivi, za isti novac možete da pazarite Deus Ex, Hitman, Thief, Just Cause 2 i Tomb Raider igre, sa ekspanzijama i DLC-ovima, a u paket je stao i zanimljivi Quantum Conundrum. Tu su i Bethesda (Brink, Fallout-ovi, Skyrim...), Valve, Rockstar i drugi izdavači...
 
S' druge strane, Activision nas je načisto razočarao svojom stipsarskom ponudom i malim popustima, pa je Modern Warfare 3, na primer, 45 eura.
 
Za razliku od prošlih rasprodaja ovog leta je uvedena i flash ponuda: četiri igre imaju popust od 75 posto koji traje svega 8 časova. Zato proveravajte često Steam ponude, ako jurite omiljene igre gotovo za "dž"
 
Pored flash ponude, uvedena je i community ponuda, gde igrači sami biraju između tri ponuđene igre koje će se naći na popustu.
 
A sada, pravac Steam. Srećan lov na omiljene naslove želi GameInfusion.
 
Aleksandar PETKOVIĆ

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.