[PUKLA TIKVA] Studio iza LA Noire, Team Bondi, prestao sa radom

Izvor: GameInfusion.net, 07.Okt.2011, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[PUKLA TIKVA] Studio iza LA Noire, Team Bondi, prestao sa radom

 

 
Koliko je loše rukovodstvo najstupidnija destruktivna sila u univerzumu pokazuje primer australijskog studija Team Bondi, kojigame je uprkos velikom uspehu svoje avanture LA Noire, nedavno turio katanac na vrata, za vjek i vjekova.

Da podsetimo, Team Bondi je razvijao LA Noire sedam godina, a zaposleni su morali da trpe dežurnog seronju, vlasnika, direktora i overlorda kompanije, koji nije plaćao (niti cenio) prekovremeni rad i koji je voleo da vrši nerealan >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << pritisak na zapošljenje. Hatespeech našeg urednika na ovu temu pročitajte ovde.

Kako Australija (i beli svet) nisu Srbija, industrija igara je jednoglasno stala protiv ovog tima, a moćni izdavač Rockstar je srušio sve mostove, ne ostavljajući ni klimavo-viseći, za Team Bondi.

Studio se, posle skandala, koprcao još neko vreme, da bi konačno bio ugašen, jer sa onima koji vode razvojni tim sa mentalitetom dragstora niko ne želi da radi.

Zaposleni će, nadamo se, naći dobar posao, jer je LA Noire odlična igra, koja je, između ostalog, u Engleskoj oborila rekord kao "najprodavanije novo intelektualno vlasništvo".

Rockstar je pripremio i PC verziju ove avanture, koja će izaći 11. novemrba. Za sve informacije o ovoj i drugim novim i aktuelnim igrama posetite našu bazu igara.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.