Overstrike: još jedan coop za četvoro

Izvor: GameInfusion.net, 31.Jul.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Overstrike: još jedan coop za četvoro

 

 
Posle skorašnjih upeha poznatih co-op igara kao što su Valveov Left 4 Dead, ali i manje poznatih prijatnih iznenađenja poput AI War, čini se da žanr postaje sve popularniji, ali i da evoluira.
Insomniac, razvojni tim poznat po Ratchet & Clunk i Resistance igrama,  trenutno razvija Overstrike. To je pucačina iz trećeg lica za četiri igrača koju će objaviti Electronic Arts. Do sada sve njihove igre su bile ekskluzive za Playstation 3, ali ova će >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << biti prva koja će se pojaviti i za Xbox 360. PC igre, na žalost, neće biti.


 
O igri se za sada ne zna puno: Likovi su "ponovo rođeni" plaćenik, lopov, naučnik i bivši detektiv.

Oni su deo vojne grupe Overstrike 9, koja se poziva samo u najtežim situacijama, jer su poznati po tome što su nisu konformisti. Ovi izopštenici iz društva ne prate nikakva pravila (sem, možda, svojih) i ostavljaju veliku kolateralnu štetu za sobom.

Na osnovu trejlera očekujemo zanimljiv zaplet, razrađene likove, zanimljiva oružija i kvalitetan humor.

Datum izlaska igre Overstrike nije poznat.
 
Nenad NEŠIĆ
 
 

 

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

[Za dž] Global Resistance: Pokret otpora ili Chimera?

Izvor: GameInfusion.net, 31.Jul.2011

 .Insomniac, razvojni tim koji stoji iza popularne Playstation 3 pucačine Resistance i Ratchet & Clunk i Spyro the Dragon serijala, najavio je i svoju prvu socijalnu igru pod nazivom Global Resistance. Ona ce zapravo biti "dodatak" njihovoj akcionoj franšizi Resistance i trećem delu igre,...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.