Najavljen Game of Thrones MMO

Izvor: GameInfusion.net, 01.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen Game of Thrones MMO

 
Najavljena je još jedna igra inspirisana "Igrom prestola".
 
Game of Thrones MMO je igra čiji razvoj traje već godinu dana.
 
Razvojni tim Big Point, u saradnji sa Artplant-om i HBO-om radi na projektu za koji kažu da će "pružiti dubok igrački doživljaj uz pomoć vizualnog kvaliteta bez presedana."
 
Pored toga biće prisutni već dobro poznati motivi iz serije: borba za moć, korupcija, obmana.
 
Mehanika igre >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << će biti takva da će igrači morati da savladaju ne samo borbu već i politiku da bi osvojili tron.
 
Razvojna platforma je Unity koja ima široku primenu u in-browser naslovima kakav će biti Game of Thrones MMO.
 
Zbog toga nagađamo da će uz to biti i besplatna za igranje, sa mikrotransakcijama, što je uobičajen model za ovu vrstu igara današnjice.
 
Informacije su oskudne trenutno, ali srećom, biće više reči o igri na GDC-u sledeće nedelje, a zatvorena beta počinje u jesen 2012.
 
Nenad NEŠIĆ
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.