Mass Effect 3 multipalyer klase: Vanguard razbija! [VIDEO]

Izvor: GameInfusion.net, 27.Feb.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mass Effect 3 multipalyer klase: Vanguard razbija! [VIDEO]

 
Mass Effect 3 multiplayer trenutno je dostupan na Originu, besplatno za sve PC, Xbox 360 i Playstation 3 igrače.
 
Ovaj kooperativni multiplayer možete igrati u koži nekoliko različitih popularnih rasa iz Mass Effect 3 (Da, i kao Turiani!).
 
Od klasa, kao fan favourite čini se da se izdvaja Vanguard.
 

 
Međutim, ovo je i najteža klasa za igranje.
 
Naime, Vanguard je kombinacija vojnika >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << i adepta. To znači da je on dobar sa oružijem, ali i da poseduje biotičke sposobnosti.
 
Međutim, njegove biotičke sposobnosti imaju kratak domet, ali su razornije od ostalih. To znači da se, gotovo po pravilu, morate boriti na prvoj liniji fronta.
 
Dok su druge klase ušuškane u zaklonu ispred neprijateljih linija, ili pozadi, u slučaju inženjera i infiltratora, Vanguard je u srcu akcije.
 
Dobar Vanguard zato, najčešće, ima najviše ubistava, ali je i u najvećem riziku da brzo pogine - pogotovo u ranoj fazi razvoja lika.
 
Vanguard poseduje Biotic Charge, koji mu omogućava da se zaleti među protivnike i da ih razbije po okruženju. Što ste više nadogradili ovu sposobnost to će udar biti efektivniji.
 

 
Posle Biotic Charge-a, oko vas će, najverovatnije ostati dosta živih, ali oštećenih protivnika. Dokrajčite ih sačmaraom, kao najefektivnijim oružijem za borbu izbliza.
 
Ako ste u opasnosti iskoristite Shockwave - ova biotička sposobnost udara višeprotivnika, ako stoje u liniji. Dakle, sačekajte da se lepo nameste.
 
Tu je i Nova, destruktivna veština koja se najbolje slaže sa Biotic Charge. Iskoristite Biotic Charge da se zaletite u gomilu protivnika i dokrajčite ih Novom čim prođe cooldown na vaše veštine.
 
Pravi Vanguard zna i kada treba da se povuče. Početnici najviše puta po partiji ginu upravo kao pripadnici ove brute force klase.
 
Problem sa Vanguardom je što može, ako loše proceni situaciju, da pogine.
 
Onda će dovesti celu ekipu u opasnost, jer Vanguard najčešće gine okružen protivnicima, pa je teško da ga izlečite na vreme. Tu je Infiltrator upravo najkorisniji, zbog svoje nevidljivosti...
 
A vaša omiljena klasa je...?
 
Mass Effect 3: Sve što znamo

ME 3 svi detalji
   
Mass Effect 3 najava
   
Multiplayer utisci
   
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.