Man of Steel: Pogledajte kako izgleda novi Supermen

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Man of Steel: Pogledajte kako izgleda novi Supermen

 
Producentska kuća Warner Bros. objavila je prvu zvaničnu sliku glumca Henrija Kavila u ulozi novog Supermena.

Henri Kavil (Tudors) glumi Supermena u novoj filmskoj adaptaciji popularnog stripa, koju režira Zack Snyder (300, Watchmen). Specijalni savetnik na projektu je Kristofer Nolan, koji je sa Betmenom naučio neke režisere filmova o super herojima koja čarapa se nosi na kojoj nozi.

Film nosi naziv Man of Steel, a premijera je najavljena za 14. jun 2013. godine.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

Prva fotografija novog Supermena

Izvor: Filmske.com, 07.Avg.2011, 10:00

Za sve one koji su se pitali kako će Henri Kevil izgledati kao Supermen, Warner Bros. su objavili prvu fotografiju britanskog glumca u ulozi „čoveka od čelika“...Prema najavama iz Warner Bros. Picturesa novi film o Supermenu trebalo bi da ugleda svetlost dana 14. juna 2013, a do tada fanovi „sina...

Nastavak na Filmske.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.