Lionsgate najavio film Dead Island

Izvor: GameInfusion.net, 01.Okt.2011, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lionsgate najavio film Dead Island

 

 
Resident Evil, Silent Hill, Alone In The Dark... To su samo neka od velikih gejmerskih imena, koja su imala tu nesreću da završe u rukama fancy filmske industrije, i izađu kao osakaćene i nedovršene priče.
 
Kako saznajemo, još jedan naslov iz sveta igara bi trebalo da ugleda svetlost dana na filmskom platnu. Ljudi iz Lionsgate-a su se baš potrudili da što pre otkupe prava za novu '’zvekni što više zombija’’ avanturu, >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Dead Island, nakon što su se propisno obrukali filmovima '’Abduction’’ i '’Conan the Barbarian’’.

Prema rečima producenta Seana Daniela (The Mummy, The Wolfman), trailer (koji je igri doneo veliku popularnost, a da pre toga gameri nisu imali priliku da vide gameplay, ili bilo kakav screenshot) bi trebalo da posluži kao primarni izvor inspiracije.

Uspeh ovog ostvarenja u najavi će dosta zavisiti i od odabira režisera i scenariste, kandidati za sada nisu poznati.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.