LA Noire PC detalji: 3D mod za umetnički, ne paljevinski doživljaj

Izvor: GameInfusion.net, 19.Okt.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA Noire PC detalji: 3D mod za umetnički, ne paljevinski doživljaj

 

 
LA Noire, odlična detektivska avantura inspirisana noir filmom, izlazi za PC 11. novembra. Igra je već odlično prošla u verziji za konzole, što potvrđuje naš LA Noire opis. Izdavač Rockstar je, čini se, zapostavio PC u poslednje, vreme, ali se ova kompanija vraća svojoj ranoj platformi.

U kompaniji objašnjavaju da je razvoj za konzole tekao drugačijim smerom i da ideja nije bila da se napravi port, već da se uvaže specifičnosti PC kao platforme. >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Igra će biti bogatija, jer dolazi sa svim DLC dodacima koji su izašli za konzole. Sve nove misije ("slučajevi"), oružija i odela biće prisutna u PC verziji LA Noire-a. Naravno, sve to bez dodatne cene.

Novina je i 3D podrška koja ostaje PC ekskluziva. Rockstar-ova ideja je bila diskretni pristup, imajući u vidu žanar i ton igre. Zato će 3D mod biti zadužen za suptilne efekte koje doprinose atmosferi poput tragova dima cigarete, svetlosti kroz roletne i slično.

Inače, Rockstar najavljuje dobro optimizovanu igru koja će raditi na širokom spektru konfiguracija. Do tada, za sve detalje, pogledajte LA Noire u našoj bazi igara.

Možda vas zanima i Max Payne 3.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.