Izvor: GameInfusion.net, 03.Nov.2010, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kenedi, Nikson i Kastro tamane Zombije

Tajni sastanak u, od kubanskih cigara, zadimljenoj sobi Pentagona. Kenedi forsira svoju retoriku, Meknamra nastupa direktno, a Kastro se buni jer je "on" tu. Reč je o Niksonu, jer Kenedi svoje protivnike drži blizu sebe. Nikson, kosti i koža, kao da je iz pakla izašao (verovatno i jeste...).

http://www.youtube.com/watch?v=HxphRPd8gaE

Iznenada se čuje buka i Kenedi, mrtav `ladan, zaključuje da su Zombiji provalili u Pentagon. Politikčki suparnici se ujedinjuju kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << potamanili hodajuću smrt. Ne, to nije Left 4 Dead, reč je o Zombi modu u igri Black Ops, koja izlazi sledeć utorka.

Treyarch je želeo da ovo bude iznenađenje, ali ovako luda vest jednostavno je morala da procuri!

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.