Kako preuzeti Battlefield 3 beta za PC?

Izvor: GameInfusion.net, 29.Sep.2011, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako preuzeti Battlefield 3 beta za PC?

 

 
Battlefield 3 otvorena beta je uveliko online, ali, sudeći po pitanjima koje dobijamo, ima puno onih koji još uvek nisu "provalili" kako da dođu do svoje verzije ove multiplayer pucačine.

Da bi zaigrali Battlefield 3 beta verziju, ili bilo koju drugu novu igru sa online modovima izdavača Electronic Arts, potrebno je da preuzmete Origin, softver za multiplayer servis koji podseća na Steam.

Kako je zvanični sajt ovog servisa down skoro ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << dan zbog prevelikog interesovanja (ili je to medijski trik?), preporučujemo da Origin preuzmete odavde.

Ako imate EA ili Origin account prijavite se posle instalacije programa. U suprotnom, moraćete da se registrujete. Budite pažljivi kada unosite vaš nick, jer posle registracije nema promene, a svi na Origin-u videće vaše ime.

Kada pokrenete program Battlefield 3 će vam, praktično, "isterati oči", tako da ostaje samo da preuzmete instalaciju i počnete da igrate multiplayer. Ukoliko želite da podesite instalacioni, tj. download folder, ovu opciju možete naći u opcijama programa.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Povezane vesti

Četiri miliona Origin korisnika

Izvor: ITsvet.com, 30.Sep.2011, 16:35

Electronic Arts je predstavio svoj Origin servis za preuzimanje i distribuciju u toku Electronic Entertainment Expo događaja koji je održan u toku juna meseca. Ovaj servis je veoma brzo postao velika novost nakon što je objavljeno da je će biti ekskluzivni prodavac Star Wars: The Old Republic i nakon...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.