Igra meseca jula 2011: Limbo (PS3)

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igra meseca jula 2011: Limbo (PS3)

 

 
Kao i uvek, letnji period je sušan za igrače.

Dok čekamo From Dust i Deus Human Revolution, moraćemo da obnavljamo gradivo starijih igara, jer je bilo teško naći dobar PC naslov u julu.

Old War Blues, dodatak za Fallout New Vegas se pokazao kao odličan DLC, ali kao takav on nije mogao da uđe u trku za igru jula.

Iako dajemo prioritet PC igrama, jer se one najviše igraju na našim prostorima, ovoga puta nagrada je morala da ode >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << mračnoj puzzle-platformi Limbo, koja se, početkom avgusta, pojavila i u Steam verziji, za PC. Ona je nešto ranije izašla za Playstation 3, te kao igra koja će se pojaviti i na PC-u, postala je očigledan izbor za GameInfusion igru meseca, za jul 2011.
 
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.