I GameInfusion igra novembra je...

Izvor: GameInfusion.net, 04.Dec.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I GameInfusion igra novembra je...

 
Otkrijte koja je igra zaslužila da ponese titulu GameInfusion najbolje igre novembra 2011.
 
Kao i uvek, kraj godine je vreme za sezonske naslove. Posle invazije sportskih igara u oktobru, prošlog meseca došao je red na dve trenutno najpopularnije gejmerske franšize: Call of Duty i Assassin’s Creed serijali dobili su nastavak, ali ni jedna od ovih novih inkarnacija nije zaslužila titulu igre meseca.

Call of Duty: Modern Warfare 3 
>> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << />
 Assassins Creed: RevelationsUbisoft počinje da podseća na Activision koliko Assassin’s Creed, sa stanovišta biznisa, sve više liči na Call of Duty.

Ipak, iako je i Assassin’s Creed: Revelations sezonski naslov, on, kao i prethodnici, uspeva da servira dovoljno novina, da, jednostavno, ne smeta što izlazi svake godine. Ipak, prvi znaci umora se primećuju.
 
Pogledajte naš Assassin’s Creed: Revelations opis
 
Sonic GenerationsSonic Generations je rimejk prethodnih naslova o najpopularnijem ježu u video igrama, koji uspeva da sjedini retro šmek sa modernom produkcijom.

Igra počinje slavljeničkim piknikom sa svim Sonikovim prijateljima, koje smo upoznali u dosadašnjim igrama. Međutim, bezazlenu žurku krešuje misteriozni Time Eater, koji kidnapuje Sonicove prijatelje kako bi ih razbacao po prošlosti protagoniste.

Sam Sonic ostaje zatočen u bezbojnoj i bezvremenskoj dimenziji po imenu White Space. Tokom tumaranja u ovoj ravni postojanja Sonic sreće sebe iz mlađih dana i avantura konačno počinje.
 
Pogledajte naš Sonic Generations opis
 
Saints Row: the ThirdSaints Row:The Third sigurno neće ući u konkurenciju za najbolji naslov godine, ali je bez premca najduhovitija i možda najdinamičnija igra u poslednje vreme.

Znate da je kriminal nešto što se obavlja tajno, bez pompe i slave. E ovde nije baš tako. Članovi bande 3rd Street Saints su zvezde, popularniji od loših glumaca i pevaljki u pokušaju. Oni imaju svoje slike na svakom bilbordu, na proizvodima za svakodnevnu upotrebu, imaju čak i svoja energetska pića i časopise. Naravno, ovde se oseća preko potrebna satira.
 
Pogledajte naš Saints Row: The Third opis
 
LA NoireNekoliko meseci nakon premijere na konzolama, L.A. Noire dolazi i na PC. Nagrada za sve nas koji smo čekali PC verziju igre, dolazi u vidu DLC dodataka (koji su se u međuvremenu pojavili za konzole), kao i 3D grafičkih efekata, ako spadate u grupu srećnika sa odgovarajućim grafičkim karticama i monitorima.
 
L.A. Noire je već postao revolucionarna igra barem po jednoj stvari – vrhunskim facijalnim animacijama!

Za potrebe igre razvijena je potpuno nova MotionScan tehnologija koja je u stanju da prikaže neverovatne rezultate kada su facijalne animacije u pitanju. Ova tehnologija koristi 32 kamere za snimanje lica iz različitih uglova.
 
Pogledajte naš LA Noire opis
 
Batman: Arkham CityBatman: Akrham City igračima omogućava da se užive u ulogu super heroja kao nikada do sada. Brojni gedžeti i izuzetno bogat, a jednostavan za savladavanje, borbeni sistem, nateraće gejmere da razmišljaju kao Betmen.
 
Tona opcija i odličan odnos izazova i nagrade garantuju visoku vrednost ponovnog prelaženja. Zbog svega navedenog, ali i zahvaljujući fantastičnoj atmosferi, moćnom avanturističkom sloju i atraktivnom stealth elementu, Batman: Arkham City predstavlja jednu od najboljih igara godine i savršen akcioni naslov.
 
Pogledajte naš Batman: Arkham City opis
 
Najbolja igra novembra: SkyrimSvaki put kada uključite SKYRIM poručićete stvarnom životu "zbogom", na određeno vreme. Toliko je dobar. Ultimativni fantastični beg od stvarnosti i svakodevnice. Nešto najbliže virtuelnoj realnosti. Simulacija života u vreme magije i zmajeva!
 
Pogledajte naš Elder Scrolls V: Skyrim opis
 

 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.