Rockstar Games Grand Theft Auto V

Izvor: ITsvet.com, 14.Avg.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rockstar Games Grand Theft Auto V

Rockstar Games će izdati video klip i nove informacije o nastupajućem online režimu Grand Theft Auto V igre 15. avgusta na ceremoniji koja je upravo najavljena. Ovaj režim igre je najavljen na kraju prethodnog kompanijinog GTA V trejlera i prikazao je mnoštvo igrača koji lutaju oko Los Santos grada. Rockstar je prethodno potvrdio da su snimci iz prethodnog trejlera snimljeni iz PS3 verzije GTA V igre. Igra bi mogla da bude prodata u oko 20 miliona kopija od datum pojavljivanja zaključno sa krajem marta meseca naredne godine. GTA V će biti izdata za Ps3 i Xbox 360 17. septembra ove godine. Peticija da se kreira PC verzija igre je dobila 200.000 potpisa.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Rockstar GTAV interaktivni video

Izvor: ITsvet.com, 15.Avg.2013, 12:40

Imajući u vidu činjenicu da je ostalo tek nešto više od meseca dana pre nego što se Grand Theft Auto V pojavi za Xbox 360 i PlayStation 3 igračke konzole, kompanija Rockstar Games objavila je interaktivni video za ovu igru. U okviru ovog video prikaza igrači imaju priliku da se upoznaju sa različitim...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.