Ghost Recon film na vidiku

Izvor: GameInfusion.net, 03.Jan.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ghost Recon film na vidiku

 
Ubisoft je baš zagrizao za filmske adaptacije svojih igara. Posle vesti da će Majkl Fasbender biti u glavnoj ulozi u filmu Assassin’s Creed i da će Tom Hardi oživeti Sema Fišera na velikom platnu u ekranizaciji igre Splinter Cell, postoje naznake da će i Ghost Recon dobiti svoj film.
 
Kako prenosi LA Times, iz kompanije Ubisoft Motion Pictures dolazi vest da je u planu rad na filmu inspirisanom igrama iz Ghost Recon serijala koji će se bazirati oko specijalne vojne >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << jedinice.
 
Igre iz ovog serijala nisu poznate po jakim pričama i upečatljivim likovima, tako da je za očekivati akciju, akciju i samo akciju. Kako bi sve to moglo da izgleda pogledajte u kratkom filmu koji je Ubisoft objavio povodom promocije svoje igre Future Soldier.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.