[GI Hot] Pogledajte dvadeset vrelih vanzemaljki

Izvor: GameInfusion.net, 19.Okt.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[GI Hot] Pogledajte dvadeset vrelih vanzemaljki

 
Nije prošlo dugo vremena, od kad je čovek postao dovoljno svestan i inteligentan za razgovor sa samim sobom, a da nije sebi postavio pitanje, ima li života u svemiru?

Sledeće je bilo, kakve li su žene tamo...? Kakve god da jesu širom galaksije, realna slika bi mogla drastično da se razlikuje od holivudskih pojekcija intergalaktičkih lepotica.

Dok čekamo slučajnu invaziju predstavljamo vam top 20 devojaka iz uže i šire filmske galaksije, izrađena po, >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << eto već, nekim redom..

Lisa (V)
 


Dok čeka da postane kraljica "Posetilaca", Lisa nema pametnija posla nego da zabavlja tinejdžersku ciljnu grupu (a povremeno i ostale) sa sirotim Tajlerom. Dok nije rešila da spasi Zemlju i dok ABC nije otkazao seriju...


Orion Slave Girls (Star Trek)
 


Velika je verovatnoća da se, u nekoj budućoj eksploataciji svemirskih resursa, belo (u ovom slučaju zeleno) roblje pokaže kao unosna trgovinska delatnost, ako bi stvarnost bila imalo slična događajima iz poslednje epizode (četvrta sezona) serije Enterprise.


Mary (Total Recall)
 


Sećate se ove prostitutke. Za ovako nešto i nije potrebno putovanje u nepoznato, dovoljno je da posetite Ukrajinu.

Caprica Six (Battle Star Galactica)
 


Verovatno najprivlačniji Cylon. Možda tehnički jeste robot, ali definitivno nije napravljena od metala. I postoji na hiljade njenih kopija, u seriji. Inače, devojka sa slike pojavljuje se u igrama Mass Effect 2 i Stacraft 2,  kao glas veštačke inteligencije (EDI), odnosno u ulozi Sare Kerigan.

Xev (Lexx)
 


Rođena na planeti B3K, od malena učena da bude seksualno agresivna, kako bi što bolje ispunila bračne dužnosti. Nažalost ova planeta ne postoji, Dominikanska Republika da.

Ana (V)
 


V iz dalekog svemira, ako vam je vođa imalo nalik Ani, onda ne znam šta čekate.

T’pol (Enteprise)
 


Da su kojim slučajem žene nalik vulkankama, propale bi sve farmaceutske kompanije, bar na polju kontracepcije. Ova žena, šiljastih ušiju, sa petar-pan frizurom, ima plodne dane svakih sedam godina. Live long and prosper.

Serleena (Men In Black)
 


Izgleda da ne bi bilo strašno ako bi svim bićima, sposobnim da menjaju svoj oblik, Serlena posluzila kao inspiracija.

Leia Organa (Star Wars)
 


Ni kriva ni dužna, kćer onog astmatičara sa plastičnom maskom i sestra bliznakinja Luka Skajvokera. Za mlađe generacije u najboljem slučaju tetka, za starije gikove ultimate fantazija... You know what I’m talkin’ abut...

B’elanna Tores (Voyager)
 


Klingoci su generalno zabavna rasa, temperamentni, agresivni, bez bogova (premda su iste pobili), i obožavaju Šekspira. Tako da je velika verovatnoća da vam neka devojka ove rase uz rečenicu: O Romeo, zašto si Romeo, udara glavu od zid.

Sally (Third Rock From The Sun)
 


Sjajna ideja, da žena iz svemira bude nesigurna u sebe. Da kojim slučajem postoje, imali bi par kvalitetnih predloga...   

Padme Amidala (Star Wars)
 


Natali Portman definitivno nije sa ove planete.

Dame Vaako (Chronicles of Riddick)
 


Amerikanci bi rekli "bitch" i ne bi pogrešili: ambiciozna žena željne moći. U Ridiku se kladila na pogrešnog konja...

Leeloo (Fifth Element)
 


"multi-pass, multi-pass, multi-pass..."

Seven of Nine (Voyager)
 


"We are the Borg. Existence, as you know it, is over. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

Oola (Star Wars)
 


Žene Tvileci ne bi morale da brinu za posao, go-go igračice su veoma tražene.

Sil (Species)
 


Prava bogomoljka. Vanzemaljka koju smo najviše gledali u akciji.

Diva Plavalaguna (Fifth Element)
 


"Ja imam visoke glasovne mogućnosti, ogroman raspon kristalne boje glasa. Montserrat, Šaban, Bandaranaike, za mene je dole ležeća amorfna masa."

Neytiri (Avatar)
 


Dobar primer kako bi body painting mogao da postane novi trend u odevanju, mi ne bi imali nista protiv, vi?

Alien Queen (Aliens)
 


Insektofilija. Reč ne postoji, ali bi našla primenu, ukoliko bi se redneck u svemiru...
 
Mirza SEJDINOVIĆ
 
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.