Izvor: GameInfusion.net, 04.Jan.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Bond igre iznenada povučene sa Steama i drugih servisa

 
 
Serijal igara o najpoznatijem špijunu na svetu, iza koga stoji kompanija Activision, jednostavno više ne postoji u Steam digitalnoj prodavnici. Takođe, primećeno je da igre više ne mogu da se kupe ni na Activisionovom sajtu. U pitanju su sledeći naslovi: 007: Legends, James Bond 007: Blood Stone i Quantum of Solace.
 
GoldenEye: 007 se ne može više nabaviti za Xbox 360, dok su igre i dalje prisutne za PS 3, ali je pitanje da li će tu i ostati nakon ovonedeljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << ažuriranja prodavnice.
 
Još uvek nema nikakvih informacija o uzroku uklanjanja Bondovih igara iz prodaje. Najverovatnija mogućnost je da se nešto izdešavalo po pitanju licence koju je Activision preuzeo od EA-a još 2006. godine, a trebalo bi da traje do 2014. Moguće je da je Activision odustao od sporazuma, uvidevši da je neisplativ. Naravno, ovo su samo nagađanja dok se ne izađe sa zvaničnim informacijama.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.