Diablo 3 možda izlazi krajem godine, ali je to veliko možda

Izvor: GameInfusion.net, 06.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diablo 3 možda izlazi krajem godine, ali je to veliko možda

 

 
Sudeći po predsedniku kompanije Blizzard, Majku Morhajmu, Diablo 3 će možda izaći do kraja godine. On je, na konferenciji za investitore, naglasio da datum izlaska nije određen, tako da je sve moguće.

Rad na ovoj igri počeo je još 2001. godine, kada je, sada "pokojni", Blizzard North bio zadužen za projekat. Ova verzija "trojke" imala je vizuelni stil i gameplay koji su više podsećali na drugi deo. Centrala je bila nezadovoljna, tako da je razvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << ugašen.

Do svoje prve javne prezentacije, 2008. godine, Diablo 3 je bar još jednom bio u razvoju, ali je projekat, opet, krenuo od nule.

Ključni ljudi iza Diablo 3 su Džej Vilson, nekadašnji dizajner studija Relic, odgovoran za prvi Dawn of War i Company of Heroes, kao i Leonard Boyarsky, koji je jedan od šest ko-autora Fallout univerzuma.

Inače, Diablo 3 beta trebala bi da startuje na jesen ove godine. Pročitajte naše utiske.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.